چگونه از گوگل ادسنس کسب درآمد و تبلیغ کنیم ؟ – آکادمی تبلیغات

دسته بندی :

سلام به همراهان همیشگی وبلاگ ادنل . در این مقاله قصد داریم شما را با گوگل ادسنس ، نحوه کسب در آمد از گوگل ادسنس و تبلیغ در آن آشنا کنیم.
شما کاربر گرامی که دارید این متن رو میخونید نمیدونیم که اولین بار هست که با این واژه آشنا شدید و یا پیشتر هم در مورد این سرویس تبلیغاتی گوگل اطلاعاتی داشتید. به همین دلیل ما سعی کردیم در این مطلب به معرفی کامل گوگل ادسنس بپردازیم … حتی اگه قبلا هم در این مورد مقاله یا مطلبی رو مطالعه کردید باز هم این مقاله رو تاپایان مطالعه کنید چون نکات جدیدی رو خواهید آموخت.

آشنایی با گوگل ادسنس !

سرویس تبلیغات اینترنتی Google AdSense مثل یه واسطه عمل میکنه . سایت هایی که محتوای ارزشمند تولید می کنن می تونن در این سرویس تبلیغاتی عضو شن و تبلیغات متنی ، تصویری و ویدئویی بگیرند و در سایت خودشون قرار بدن تا کاربرها روی اون ها کلیک کنن. از طرفی افرادی که تمایل به تبلیغ دارن می تونن از این سرویس تبلیغاتی استفاده کنن و تبلیغات خودشون رو در مرتبط ترین سایت ممکن قرار بدن.

تبلیغات ادسنس

تفاوت Google AdSense با تبلیغات بنری ؟

سوالی که پیش میاد اینه که چرا ما به عنوان صاحب یک شغل یا یک سایت باید از سرویس Google AdSense استفاده کنیم؟ خب از تبلیغات بنری استفاده می کنیم به گوگل هم پول نمیدیم . باید بدونید که این سرویس بسیار هوشمند هست . در تبلیغات بنری ، تبلیغات شما در سایت ها مرتبط و غیر مرتبط نمایش داده میشه و در واقع هدف گذاری نشده هست . اما در این سرویس تبلیغاتی گوگل ، تبلیغات شما در وبلاگ های و سایت های مرتبط نمایش داده میشه . بنابراین میزان بازدهی تبلیغات شما هم افزایش پیدا میکنه .
بریم سراغ یه مثال :

  • تصور کنید که سایت شما در زمینه فروش سیسمونی کودک فعالیت داره. در تبلیغات بنری شما می تونید بنر تبلیغاتی خودتون رو در یک سایت دانلود موسیقی قرار بدید که اتفاقا بازدید بالایی هم دارد . اما چه تعداد از افرادی که مثلا آهنگ دوستت دارم رضا صادقی رو گوش میدن به دنبال سیسمونی هستن ؟ حالا تصور کنید تبلیغ خودتون رو به یه وبلاگ در زمینه مادر و کودک مثل نی نی سایت دادید . در این صورت چه تعداد از کاربر هدف شما ممکن هست از بنر شما دیدن کنن؟
    بازم این جا یه سوال پیش میاد؛ اینکه خب ما این سایت ها رو شناسایی می کنیم و تبلیغات مرتبط میدیم ؟ جواب اینه که چند تا از این سایت ها و وبلاگ ها رو می تونید پیدا کنید و این که برخی از سایت ها در مورد همه چیز می نویسن و برخی از مطالب اون ها مرتبط با موضوع کار شماست. شناسایی و وارد مذاکره شدن با تک تک این سایت ها کار ساده ای نیس . گوگل ادسنس این کار رو برای شما راحت کرده .

 

چگونه از طریق گوگل ادسنس تبلیغ کنیم ؟

از اون جایی که بیشتر مخاطبان وبلاگ ادنل صاحبان مشاغل هستند ،ما سعی کردیم بر خلاف سایت های دیگه ، اول Google AdSense رو از دید یک تبلیغ دهنده نگاه کنیم .
برای تبلیغ در گوگل ادسنس باید یک حساب کاربری برای خودتون داشته باشید. در این شیوه ، شما باید کلمه کلیدی خودتون رو مشخص کنید. ابتدا گوگل یه بررسی در مورد کلمه کلیدی شما انجام میده و فضاهای تبلیغاتی موجود در سایت های مختلف رو به شما پیشنهاد میده . توجه کنید که این فضاهای تبلیغاتی مرتبط با کلمه کلیدی شما هست. این فضاهای تبلیغاتی در قالب ویدئو ، متن ، تصویر و غیره هستش . حالا وارد مرحله بعدی میشید. در این مرحله با افراد دیگه ای که از فیلتر گوگل برای فضاهای تبلیغاتی مشابه رد شدن وارد رقابت می شید . این مرحله مثل گوگل ادز هست و در مزایده هر کس مبلغ بیشتری رو پیشنهاد بده میتنونه اون فضای تبلیغاتی رو رزو کنه.

با چه روش هایی می توانیم در Google AdSense تبلیغ کنیم ؟

تبلیغات در گوگل ادسنس به دو روش بازدیدی و کلیکی انجام میشه

  • روش بازدیدی ( CPM )
    این روش از طرف تبلیغ کننده ها بیشتر مورد استقبال قرار میگیره ولی برای تبلیغ دهنده ها زیاد جذاب نیس. در روش پرداخت به ازای هر بازدید کننده ، پرداخت به ازای هر فردی که از صفحه ای که تبلیع در اون قرار داده شده صورت میگیره . این یک روش برد برد برای صاحبان سایت هست زیرا هرچقدر روی محتوای خودشون کارکنن و بازدید رو بالا ببرن هم ترافیک بیشتری برای سایت جذب می کنن و هم مبلغی به ازای هر بازدید از گوگل ادسنس دریافت می کنند.
  • روش کلیکی ( CTR )
    در روش کلیکی همون طور که از اسم اون مشخصه ، پرداخت به ازای هر کلیک روی تبلیغات انجام میشه . این روش بیشتر مورد استقبال تبلیغ دهنده هاست زیرا نسبت به شیوه قبلی نتیجه محور تر هست . در این روش پرداخت ها تنها برای افراد علاقه مند به کسب و کار انجام میشه . اما در نظر داشته باشید که تعرفه روش کلیلی بالاتر از روش بازدیدی هست.

ویدئو محور

اگر از جمله سایت هایی هستید که از پلیر سایت خودتون برای بارگذاری ویدئو ها استفاده می کنید . شیوه تبلیغات ویدئویی شیوه مناسبی برای شما هست. در این روش ناشر یا همون صاحب سایت میتونه تبلیغات ویدئویی روی سایت خودش قرار بده و همچنین نزدیک ترین ویدئو تبلیغاتی به محتوای سایت یا صفحه خاصی از سایتش رو انتخاب کنه.
شما به عنوان شخص تبلیغ دهنده می تونید تیزریا موشن گرافیک تبلیغاتی خودتون رو در Google AdSense ثبت کنید.

Page Level Ads

هوشمندانه ترین نوع تبلیغات گوگل ادسنس رو میشه Page Level Ads دونست. اگه شما شیوه Page Level Ads رو انتخاب کردید باید بدونید که این شیوه روی تجربه کاربری و حقوق کاربر تمرکز بیشتری داره . در این شیوه تبلیغات زمانی به کاربر نمایش داده میشه که از تجربه کاربری خوب کاربر اطمینان داشته باشه.

محتوا محور

تبلیغات محتوا محور گوگل ادسنس انواع و سایزهای مختلفی دارند. این نوع تبلیغات می‌توانند یک متن، تصویر، تصویر متحرک، یک فلش ویدئو یا یک ویدئو باشد. در بیشتر این تبلیغات، کاربران می‌توانند به انتخاب خود متن تبلیغ، ویدئو تبلیغ یا هر دو را به نمایش بگذارند. از سال 2012، جهت شناسایی تبلیغات گوگل ادسنس، یک آیکون فِلِش خاکستری رنگ در پائین تبلیغات قرار گرفت.

نوین. کام

جستجو محور

این شیوه مربوط به کلیدواژه هایی هست که کاربرها در گوگل جستجو می کنن. سوالی که از گوگل پرسیده میشه کوئری نام داره. دراین شیوه ، گوگل اجازه میده تا تبلیغات مربوط به کوئری های مرتبط با محتوای سایت رو ، تبلیغ کننده در سایتش قرار بده.

چگونه از طریق گوگل ادسنس کسب در آمد کنیم ؟

کسب در آمد از طریق گوگل ادسنس بسیار راحته و پیچیدگی خاصی نداره . اما برای ما ایرانی ها که از طرف این سرویس تحریم هستیم دردسر های زیادی داره . در مورد این دردسر و نحوه دور زدن تحریم در بخش بعدی صحبت خواهیم کرد.
برای اینکه از طریق Google AdSense کسب در آمد کنیم نیازمند یه سری امکانات هستیم که در ادامه در مورد همشون صحبت خواهیم کرد.

وبلاگ یا وبسایت

قبل از هر چیزی شما باید یک وبلاگ یا سایت داشته باشید . در این سایت یا وبلاگ باید محتوای ارزشمند منتشر کنید. برای گوگل ادسنس حجم محتوای منتشر شده روی سایت بسیار مهم هستش . از روی محتوایی که به صورت منظم روی سایت منتشر میشه گوگل میتونه زمنیه کاری سایت رو تشخیص بده و اون رو در دسته خاصی برای تبلیغ قرار بده .
نکته مهم : نوجه داشته باشید سایت ها و وبلاگ هایی که یه صورت تخصصی روی یک موضوع کار میکنن بسیار موفق تر عمل می کنن. مثلا یه وبلاگ یا سایت تخصصی آشپزی میتونه تبلیغات بیشتری در زمینه های مرتبط بگیره . تا سایتی که هم زمان درباره کودک ، روانشناسی ، آشپزی ، ترفندهای خانه داری و غیره مینویسه.

وبلاگ بهتره یا سایت ؟

سوال بعضی از کاربرا اینه که برای گرفتن تبلیغ وبلاگ بهتره یا سایت ؟ جواب این سوال به خود شما بستگی داره . ما در این جا معایب و مزایای هر دو روش رو بررسی می کنیم .

  • گوگل اعلام کرده افرادی که خواهان گرفتن تبلیغ در وبلاگ خودشون هستن باید حداقل 6 ماه از تاسیس وبلاگشون گذشته باشه در صورتی که همچین قانونی برای سایت نذاشته
  • هزینه های وبلاگ نسبت به یک وب سایت به مراتب کمتر هست . هزینه های وب سایت شامل هزینه دامین و هاست و ارتقاء سرعت و امنیت سایت هست .

گوگل ادسنس و گوگل ادز چه فرقی با هم دارند؟

یکی از سوالاتی که معمولا صاحبان کسب و کارها بعد از آشنایی با گوگل ادسنس می پرسن اینه که فرق این شیوه تبلیغاتی با گوگل ادز در چی هست ؟ کدوم شیوه تبلیغاتی بهتر هست ؟ برای کدوم یکی هزینه کنیم زودتر به جواب می رسیم ؟

تفاوت گوگل ادز و گوگل ادسنس

شماره 1

در روش گوگل ادز تبلیغ دهنده فقط با گوگل سروکار داره و پای شخص سومی وسط نیست اما در شیوه تبلیغات ادسنس گوگل به عنوان یه واسطه عمل میکنه و تبلیغات شما در سایت های دیگه نمایش داده میشه.

شماره 2

در روش گوگل ادز شما خودتون تعیین می کنید که تبلیغاتتون بازدیدی باشه یا کلیکی . یعنی دستتون بازه که هر دو شیوه رو امتحان کنید تا اونی که با بودجه شما بهترین نتیجه رو میده رو انتخاب کنید. در تبلیغات ادسنس هم همینطوره و شما تعیین می کنید که تبلیغات کلیکی باشه یا بازدیدی و ناشر حق انتخاب نداره.

شماره 3

محل نمایش تبلیغات در گوگل ادز یا در نتایج جستجو هست و یا در سایت های وابسته به گوگل مثل ،  AOL و Ask.com . تبلیغات ادسنس در سایت های مختلف نمایش داده میشه

شماره 4

تبلیغات ادز فقط به صورت متنی هست . در صورتی که تبلیغات ادسنس به صورت متنی ، تصویری ، ویدئویی و غیره هست.

شماره 5

در گوگل ادسنس محدودیت در تبلیغات وجود نداره . به این منظور که شما می تونیدبرای همه صفحات سایتتون درخواست تبلیغ بدید . در مورد ناشر تبلیغات هم هیچ گونه محدودیی وجود نداره . یعنی هر سایتی میتونه به تعداد دلخواه از سرویس ادسنس تبلیغات دریافت کنه . در گوگل ادز کاملا برعکسه ، تنها یک صفحه از سایت میتونه تبلیغات گوگل ادز رو دریافت کنه .

شماره 6

درسته که ادسنس یک شیوه تبلیغاتی هوشمنده و فرآیند تبلیغ از طریق ادسنس رو هم در بالا براتون ذکر کردیم . اما وقتی فردی کلمه ای رو سرچ میکنه مخاطب واقعی به حساب میاد . بنابراین تبلیغات گوگل ادز هدفمندانه تر از ادسنس هست.

شماره 7

روند عضویت و راه اندازی گوگل ادز بسیار ساده تر از ادسنس هست

شماره 8

گوگل ادز سیستم پیشرفته تری نسبت به ادسنس داره . در گوگل ادز میتونید میزان هزینه و روزهایی رو که میخواید تبلیغات به نمایش دربیاد رو مشخص کنید ولی همچین امکانی در ادسنس فراهم نیست.

شماره 9

در گوگل ادز با محدودیت های تبلیغاتی مواجه هستیم. یعنی رقابت بر سر جایگاه 1 تا 3 گوگل هست و باید با رقبا روی این سه جایگاه رقابت کنیم . اما فضاهای تبلیغاتی موجود در سایت های ناشر که برای تبلیغات به سایت ها ی تبلیغ دهنده توسط Google AdSense عرضه میشه به مراتب بیشتر هست

دردسرهای گوگل ادسنس در ایران

متاسفانه مانند بسیاری از سرویس های گوگل ، کشور ما از طرف سرویس تبلیغاتی ادسنس هم تحریم هست. زمانی که شما به عنوان صاحب سایت و یا وبلاگ اقدام به عضویت در این سرویس تبلیغاتی می کنید از شما اطلاعاتی میخواد . ثبت نام در ادسنس با نام و آدرس واقعی امکان پذیر هست. به همین دلیل نمیشه به راحتی این تحریم ظالمانه رو دور زد. اما نگران نباشید ما ایرانی ها همیشه یه راهی پیدا می کنیم .

تحریم آدرس ایران

برای ثبت نام در ادسنس نمیشه از آدرس های فیک اینترنتی کشورهای مختلف استفاده کرد . چون بعد ثبت نام برای احراز هویت شما یک کد 5 رقمی به آدرس پستی شما ارسال میشه . ارسال این نامه که دارای کد هویتی هست بین یک هفته تا یک ماه طول میکشه . مثلا برای آدرس ها ی آمریکا نهایتا یک هفته طول میکشه . خب حالا چیکارمی تونیم بکنیم که این تحریم رو دور بزنیم . باید از یکی از اقوام و آشنایان خارج نشین ، در خواست کنیم تا از آدرس منزل اون ها ، برای احراز هویت استفاده کنیم .

تحریم پسوند ir

فک می کنید با قرار دادن آدرس خارجی مشکل حل میشه ؟
باید بگم که نه نوبت خان بعدی میرسه . همون طور که می دونید دامنه های ir در بسیاری از سرویس های اینترنتی تحریم هستند. ادسنس هم از این قاعده مستثنی نیس. به همین دلیل بهتره از .com که یه پسوند بین المللی هست استفاده کنید.

عدم پشتیبانی از زبان فارسی

با وجود همه این ها باید گفت هنوز خان سومی هم وجود داره که احتمالا شما رو از ادامه مسیر منصرف کنه . چون خود من که منصرف شدم و به شدت بغض گلومو گرفت . خان سوم اینه که ادسنس از همه زبان ها پشتیبانی نمیکنه . زبان هایی که ادسنس ازشون پشتیبانی میکنه شامل موارد زیر هست.

  • زبان انگلیسی
  • زیان فرانسوی
  • زبان هندی
  • زبان پرتغالی
  • زبان عربی
  • زبان ترکی
  • زبان یونانی
  • زبان روسی
  • زبان چینی
  • و غیره

همان طور که می بینید متاسفانه زبان فارسی در بین زبان هایی که توسط ادسنس پشتیبانی میشه نیست. به همین دلیل محتوای فارسی توسط ربات های ادسنس خونده نمیشه و تولید محتوا بی فایده است و سایت باید به یکی از زبان های بالا باشه .

تبلیغات ادسنس یوتوب

گوگل ادسنس برای یوتیوب

میدونم که شما هم مثل من از خوندن محتوای بخش قبلی دلخور شدید. اما تو این قسمت میخوام یه شیوه رایج رو بهتون معرفی کنم که به راحتی بتونید ازش درآمد کسب کنید. شما می تونید از طریق کانال یوتوب خودتون محتوای مفید تولید کنید. در این صورت بازدید ویدئو های شما در یوتوب بالا میره و می تونید با ثبت نام در گوگل ادسنس تبلیغات مرتبط با ویدئو خودتون بگیرید. در مقاله آموزش ساخت گوگل ادسنس برای یوتوب می تونید با روش صفر تا صد این کار آشنا بشید.

به پایان یکی دیگه از مقالات وبلاگ تبلیغات محیطی ادنل رسیدیم . ادنل یک سامانه رزواسیون آنلاین ابزار های تبلیغاتی هست. صاحبان مشاغل کوچک و بزرگ می تونند انواع تبلیغات محیطی و تبلیغات محلی اعم از اجاره بیلبورد ،استرابورد و غیره را از طریق این سایت رزرو نمایند. 



منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *